Puter od lešnika 170 g Lučar

Ovaj prirodni, biljni namaz izuzetnog ukusa posebno je bogat oleinskom masnom kiselinom (poput maslinovog ulja), što ga čini korisnim za prevenciju pojave povišenog nivoa holesterola u krvi.

568,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
568,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2203009

Brend: Lučar

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 170.00 g

Svojstva

Ovo je prirodni proizvod dobijen procesom blendiranja blago tostiranog jezgra lešnika, pri čemu zadržava bogat nutritivni sastav lešnika i karakterističnu izvornu aromu.
Nutricionisti preporučuju upotrebu putera od lešnika u ishrani dijabetičara, kao zamenu za slatke kremove, pa čak i kao prevenciju srčanih oboljenja u kombinaciji sa ribom, belim lukom, crnim vinom i svežim povrćem.
Osim kao namaz, puter od lešnika je idealan dodatak poslasticama, kuvanim jelima i sosovima.
Izdvajanje ulja na površini namaza je uobičajena pojava. Namaz izmešati pre upotrebe.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 719

Masti: 67.4 g

Zasićene masti: 5.45 g

Mononezasićene masti : 55.9 g

Polinezasićene masti : 6.0 g

Ugljeni hidrati: 12.1 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 4.0 g

Vlakna: 15.5 g

Proteini: 16.1 g

So: 0.9 g

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Sirovi badem (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
573,00 RSD

Bademi se preporučuju u slučaju konstipacije, poremećaja u radu disajnih organa, kašlja, srčanih tegoba, anemije, impotencije i šećerne bolesti.

-20% Organski proizvod

Bio Špajz

Balzamiko sirće iz Modene (organski proizvod) 250 ml Bio Špajz
492,00 RSD 615,00 RSD

Vrhunsko balzamsko sirće iz Modene. Porodica Milano bavi se proizvodnjom sirća od 1889. godine, na tradicionalan zanatski način.

Talas

Pašteta vegetarijanska sa maslinama 120 g Talas
136,00 RSD

Posno. Vegeterijanska biljna pašteta s maslinama - 0 % mesa. Sterilizovani proizvod.

Mitoku

Beli miso (organski proizvod) 250 g Mitoku
1.219,00 RSD

Miso je fermentisana pasta sojinih zrna, morske soli i gljivice kođi uz dodatak ječma ili pirinča. Ona se na Istoku proizvodi i koristi već 1300 godina. To je jedan od najzdravijih, najukusnijih i najprimenljivijih dodataka hrani. 

Pčelarska kuća Kovačević

Jabukovo sirće 1 l Pčelarska kuća Kovačević
357,00 RSD

Eliksir divlje jabuke (od divljih jabuka i livadskog meda) nastaje jedinstvenom tehnologijom koja se bazira na dugotrajnom prirodnom vrenju divljih jabuka poteklih sa ekološki čistih padina planine Jelice. Gotov proizvod, osim meda dodatog u procesu vrenja i bistrenja ne sadrži druge dodatke te predstavlja pravi eliksir divlje jabuke visokog kvaliteta. Koristi se za regulaciju krvnog pritiska, normalizaciju telesne težine, a posebno se preporučuje kao dodatak u ishrani dece, trudnica i sportista.

Lučar

Bademovo ulje 50 ml Lučar
225,00 RSD

Ulje od jezgra badema se u ishrani najčešće koristi kao preliv za salate ili kao sastojak različitih poslastica. Obiluje nezasićenim masnim kiselinama, posebno omega 9, kao i prirodnim vitaminom E.

Artfood

Niskokalorični džem od drenjina light 300 g Artfood
441,00 RSD

Niskokalorični džem od drenjina. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Bez dodatog šećera Organski proizvod

Nisha

Namaz od crne zove (organski proizvod) 200 g Nisha
482,00 RSD

Organski voćni namaz od crne zove. Proizvedeno od 60 g voća na 100 g proizvoda. Bez dodatog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere. 

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.