Reserve 8 vinsko sirće 250 ml Valle de Ricote

362,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
362,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2302006

Brend: Valle de Ricote

Zemlja porekla: Španija

Pakovanje: 250.00 ml

Svojstva

Vinsko sirće odabranog kvaliteta Reserve 8 "Valle de Ricote", odležalo više od 8 godina u buradima od hrastovog drveta i od odabranih sorti vina, a proizvedeno po tradicionalnim metodama regiona Montilla (Cordoba).

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 20

Masti: 0 g

Zasićene masti: 0 g

Ugljeni hidrati: 0 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 0 g

Proteini: 0 g

Kiselost: 8 %

Pogledajte još i...

Urma suva (organski proizvod) 130 g Farmer's Snack
354,00 RSD

Organska suva urma visokog kvaliteta, nesumporisana, bez koštica, prirodno očuvana.

Bio Špajz

Crni pirinač (organski proizvod) 450 g Bio Špajz
514,00 RSD

Crni pirinač ima više minerala od ostalih vrsta pirinča i dobar je za hladnije dane zato što uspeva da zadrži toplotu u unutrašnjosti tela. Ima diuretička svojstva i dobar je za bubrege i bešiku.

Artfood

Niskokalorični džem od jagoda light 300 g Artfood
428,00 RSD

Niskokalorični džem od jagode. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Ivadex

Lešnikov puter 160 g Ivadex
593,00 RSD

Lešnikov puter je posan proizvod i prava riznica minerala i vitamina. Sadrži magnezijum, kalijum, gvožđe, cink, jod, fosfor i kalcijum. Najviše ima vitamina E, B i to pre svega B5 i B6, Vitamin A i folnu kiselinu.

-15% Bez glutena Organski proizvod

Bio Špajz

Tamari Yaemon soja sos (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
657,05 RSD 773,00 RSD

Tamari sos – Autentičan japanski ukus, organski i bez glutena.

Granum

Balzamiko sirće od borovnice 250 ml Granum
279,00 RSD

Balzamiko sirće od borovnice se dobija homogenizacijom i pasterizacijom koncentrata soka jabuke i borovnice sa sirćem od borovnice.