Salata od cvekle 680 g Volim

Salata od cvekle. Pasterizovano povrće. Bez dodatog konzervansa. Pasterizovano.

241,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
241,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4104010

Brend: Volim

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 680.00 g

Sastojci

Cvekla (60 %), voda, kiselina: sirćetna kiselina, so.

Napomena

Nakon otvaranja čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od pet dana.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 28.1

Masti: 0.1 g

Zasićene masti: 0 g

Ugljeni hidrati: 5.7 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 4.1 g

Proteini: 1.1 g

So: 1 g

Pogledajte još i...

Macrobiotic Prom

Fruktoza voćni šećer natural 250 g Macrobiotic Prom
254,00 RSD

Fruktoza - prirodni zaslađivač i odlična zamena za šećer. Pogodan za dijabetičare zbog brze razgradnje.

Bio Špajz

Kus kus (organski proizvod) Bio Špajz
940,00 RSD / kg

Kus kus je instant proizvod od pšenice. Vrlo je ukusan, lako se priprema i dobro kombinuje sa drugim namirnicama.

Bio Špajz

Proso (organski proizvod) Bio Špajz
790,00 RSD / kg

Proso iz biološkog uzgoja je visokokvalitetna žitarica sitnog semena. Jača bubrege, slezinu i pankreas. Najbolja je žitarica protiv kandidijaze.

Lomax

Dobra ovsena kaša kokos i suvo grožđe 60 g Lomax
77,00 RSD

Posno. Bez laktoze. Bogato vlaknima. Obogaćeno sa 10 vitamina. Bez veštačkih zaslađivača. Izvor proteina. Vegan.

Ivadex

Puter od pistaća 160 g Ivadex
1.097,00 RSD

Pistaći su bogat izvor kalijuma, kalcijuma, fosfora, magnezijuma, vitamina A, C, E i folatima.

Bez dodatog šećera

Momentous

Urmolada namaz čoko višnja 350 g Momentous
713,00 RSD
Namaz od urme, višnje i organskog sirovog kakaa.

For Natura

Kokosov šećer (organski proizvod) 100 g For Natura
177,00 RSD

Ukusan i zdrav! Kokosov šećer je sličan smeđem šećeru i ima prirodnu slast smeđeg šećera sa osećajem ukusa karamela i meke kremaste teksture koja se topi u ustima. Istovremeno, ima dovoljnu slatkost da zameni postojeće rafinisane šećere u odnosu 1:1.