Sirće od divljih jabuka - za mršavljenje 500 ml Ekofarm

Voćno sirće od divlje jabuke sa dodatkom ekstrata krušine (Frangulae Cortex): dodatak krušine u kombinaciji sa sirćetom od divlje jabuke po farmakopeji ubrzava probavu, smanjuje osećaj gladi, ubrzava sagorevanje masnoća i pomaže mršavljenju.

139,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
139,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2303001

Brend: Ekofarm

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 500.00 ml

Svojstva

Ovaj proizvod se može koristiti i kao začin i kao lek. Pomaže u slučaju: visokog krvnog pritiska, gojaznosti i depresije, niskog krvnog pritiska.
Ukoliko se pravilno čuva, ovaj mineralni napitak je nekvarljiv. Pojava taloga i plesni, promena boje ili ukusa, nije znak da je proizvod izgubio svoje lekovito svojstvo. Rok upotrebe je neograničen.

Način primene

Kod visokog krvnog pritiska, depresije i gojaznosti:
3 supene kašike sirćeta od divljih jabuka razblažiti u 2dl vode ili neke druge tečnosti. Ovakav rastvor piti tri puta dnevno, nakon jela.

U slučaju gojaznosti, u praksi se pokazalo da je, zavisno od metabolizma, potreban 1l mineralnog sirćeta na 1kg gojaznosti.

Kod niskog krvnog pritiska:
1 supenu kašiku sirćeta od divljih jabuka rastvoriti u 2dl vode. Ovakav rastvo piti 3 puta dnevno posle obroka. Kada pritisak počne da se normalizuje potrebno je postepeno povećavati dozu (do 3 supene kašike na 2dl tečnosti). Korišćenjem rastvorenog mineralnog sirćeta 3 puta dnevno, svakog dana tokom 3 nedelje korišćenja potrebno je napraviti pauzu od 1 nedelje, nakon čega treba nastaviti sa primenom sirćeta.

Kod osoba koje sirće od divljih jabuka koriste preventivno:
Doza koja se preporučuje je 2dl vode i 2 supene kašike sirćeta, 3 puta dnevno.

Upala krajnika:
Nerastvrenim sirćetom od divljih jabuka isperite grlo.

Kožna oboljenja, čirevi, infekcije, perutavi ekcem:
Sirće utrljavati na obolelo mesto 3 do 4 puta dnevno.
U slučaju problema sa venama – masirati sirćem udove, prema srcu.

Sastojci

Strogo divlja jabuka, poseba izvorska voda, prirodni konzervans koji sprečava fermentaciju, prirodni konzervans kao antibakterijsko sredstvo

Pogledajte još i...

For Natura

Kokosov šećer (organski poizvod) 4 g For Natura
8,00 RSD

Ukusan i zdrav! Kokosov šećer  je sličan smeđem šećeru i ima prirodnu slast smeđeg šećera sa osećajem ukusa karamela i meke kremaste teksture koja se topi u ustima. Istovremeno, ima dovoljnu slatkost da zameni postojeće rafinisane šećere u odnosu 1:1.

Schar

Keks piškota Savoiardi (sert. bez glutena) 200g Schar
728,00 RSD

Piškote za osobe intolerantne na gluten. Bez laktoze, bez palminog ulja, bez konzervansa.

Bombus

Raw Energy kakao i kakao zrna - desert na bazi sušene urme (sert. bez glutena) 50 g Bombus
193,00 RSD

Desert na bazi sušene urme, kakao zrna i kakao praha. Bez dodatog šećera, sa visokim sadržajem vlakana, proizveden bez termičke obrade.

Bez dodatog šećera

Adore Chocolat

Čokolada sa lešnikom i bademom 30 g Adore Chocolat
208,00 RSD

Ručno izrađena čokoladna tabla bez dodatog šećera, sa lešnikom i bademom.  Sa maltitolom.

Volim

Testenina heljda taljatela (organski proizvod) 250 g Volim
248,00 RSD

Organska testenina sa heljdom - tagliatella. Posno. Bez E brojeva.

Bio Špajz

Ovsene pahuljice sitne (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
203,00 RSD

Ovsene pahuljice su od davnina deo ljudske ishrane. Mogu se koristiti u kašama, supama, hlebovima, poslasticama.

Macrobiotic Prom

Tofu namaz 200 g Macrobiotic Prom
248,00 RSD

Tofu namaz - sojin krem sir. Posno, sa maslinovim uljem, vegan.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.