Susamov puter - taan (organski proizvod) 330 g Beyond

Susamov puter - taan (organski proizvod). 100% prirodno. Posno, bez holesterola, aditiva, konzervansa.

627,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
627,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2207009

Brend: Beyond

Pakovanje: 330.00 g

Svojstva

Tradicionalni istočnjački proizvod od pečenog susama. Koristi se kao namaz, kao dodatak u raznim receptima, kao preliv za salate, kuvane žitarice, povrće, kao i u pripremi kolača. U kombinaciji sa medom daje ukusnu poslasticu koja podseća na alvu. Porizvod je pogodan i za
dijabetičare.

Sastojci

Organski susam.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 707.3

Masti: 59.8 g

Ugljeni hidrati: 12.1 g

Proteini: 24.8 g

Pogledajte još i...

Nz Health Naturally

Manuka med UMF 10+ 250 g NZ health naturally
4.576,00 RSD

Manuka med je vrsta meda s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem.

Granum

Hladno presovano ulje semena grožđa 250 ml Granum
1.128,00 RSD

Hladno presovano, nerafinisano ulje, bogato je omega 6 masnim kiselinama.

Gazdinstvo Jakovljević

Paprika dimljena tucana ljuta 50 g Gazdinstvo Jakovljević
258,00 RSD

Dimljena na bukvi, ljuta tucana paprika. 100% prirodno.

Bio Špajz

Ekspandirani pirinač 100 g Bio Špajz
83,00 RSD

Ekspandirane žitarice predstavljaju zdravu dijetetsku hranu bogatu biljnim mastima, celulozom, ugljenim hidratima, vitaminima i mineralima.

Macrobiotic Prom

Genie prženi tempeh 200 g Macrobiotic Prom
360,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Libero Roast

Grčki mix Libero Roast
810,00 RSD / kg

Slana grickalica

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.