Susamov puter - taan (organski proizvod) 330 g Beyond

Susamov puter - taan (organski proizvod). 100% prirodno. Posno, bez holesterola, aditiva, konzervansa.

627,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
627,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2207009

Brend: Beyond

Pakovanje: 330.00 g

Svojstva

Tradicionalni istočnjački proizvod od pečenog susama. Koristi se kao namaz, kao dodatak u raznim receptima, kao preliv za salate, kuvane žitarice, povrće, kao i u pripremi kolača. U kombinaciji sa medom daje ukusnu poslasticu koja podseća na alvu. Porizvod je pogodan i za
dijabetičare.

Sastojci

Organski susam.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 707.3

Masti: 59.8 g

Ugljeni hidrati: 12.1 g

Proteini: 24.8 g

Pogledajte još i...

Mitoku

Nigari - magnezijum hlorid 100 g Mitoku
182,00 RSD

Nigari, rafinisana morska so, se prvenstveno koristi za pravljenje tofua - sira od soje, a potom i kao lekovito sredstvo. Mitoku nigari proizvodi majstorska radionica Jošikava (Yoshikava).

Sanaterra

Crni biber u prahu (organski proizvod) 50 g Sanaterra
228,00 RSD

Crni biber je začin karakteristične arome, pikantnog ukusa koji upotpunjuje mnoga jela i spada u osnovne začine pa se tako i često služi u paru sa solju.

Leblebija pečena
510,00 RSD / kg

Naut ili slanutak (Cicer arietinum) je mahunarka, puna belančevina. Pečeni naut se u našim krajevim zove leblebija i koristi se kao ukusna i hranljiva grickalica.

Beyond

Brezin šećer - ksilitol 150 g Beyond
448,00 RSD

Brezin šećer je potpuno prirodni zaslađivač koji nudi alternativu za one koji ne žele da se odreknu radosti života, ali vode računa o uravnoteženoj ishrani članova svoje porodice. Brezin šećer ima veoma nizak glikemijski indeks, 7-13 pa je pogodan i za ishranu dijabetičara.

Komorač
1.300,00 RSD / kg

 

Bio Špajz

Integralni susam (organski proizvod) 200 g Bio Špa
429,00 RSD

Susam se koristi u velikom broju slatkih i slanih jela. Jedan od načina je da susam potopiti u toku noći, a sutradan ga tostirati.