Sušena lisičarka (organski proizvod) 30 g Nisha

Organski proizvod

Sušena organska lisičarka (Cantharellus cibarius). Šumski plodovi sa Vlasinskog jezera.

525,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
525,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1424101

Brend: Nisha

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 30.00 g

Svojstva

Prirodno vam daruje deo šumskog blaga, netaknutog područja Vlasinskog jezera, zaštićenog prirodnog dobra od nacionalnog značaja.

Sastojci

Sušena organska lisičarka (100 %).

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 258.5

Masti: 4.5 g

Zasićene masti: 0.4 g

Ugljeni hidrati: 18.8 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1.6 g

Proteini: 16.5 g

So: 0.0 g

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Brezin šećer - ksilitol (organski proizvod) 250 g Bio Špajz
506,00 RSD

Organski xylitol - ksilitol u prahu. 100% sirovi, 100% veganski, bez aditiva. Isti ukus i 40% manje kalorija od saharoze. Slatkoća u svakom kristalu.

Pčelarska kuća Kovačević

Polen u granulama 100 g Pčelarska kuća Kovačević
357,00 RSD

Prirodni pčelinji proizvod.

Roba na merenje

Karanfilić zrno
4.460,00 RSD / kg

Karanfilić je aromatičan začin koji unosi bogatstvo ukusa i mirisa u svako jelo i napitak, sa svojim jedinstvenim pikantnim notama.

Bioland

Tahini - susamova pasta 360 g Bioland
568,00 RSD

Tahini bez konzervansa, veštačkih boja i aroma.

Bez dodatog šećera

Old gold

Maltex - ekstrakt ječmenog slada 250 g Old gold
370,00 RSD

Malteks je prirodni proizvod dobijen ekstrakcijom celog zrna ječmenog slada. Bogat je maltozom i predstavlja odličnu zamenu za beli šećer. Deluje umirujuće na suv kašalj, olakšava iskašljavanje. Malteks je takođe osnova za pripremanje piva u domaćinstvu i mini pivarama. Odlična je zamena za med i šećer.

Ecovital

Belo bademovo proteinsko brašno 200 g Ecovital
870,00 RSD

Preko 45% proteina. Belo bademovo proteinsko brašno je potpuno prirodan proizvod, dobijen mlevenjem pogače koja nastaje pri izdvajanju ulja iz jezgra blanširanog badema.