Sušene pšenične mekinje

140,00 RSD / kg
Za kilogram. PDV je uključen u cenu.
-
+
Kg
Total:
14,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 409001

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Slatka kuća Nana

Stevijan keks sa kakaom Slatka kuća Nana
1.210,00 RSD / kg

Stevijan keks sa kakaom. Bez dodatog šećera.

Bio Špajz

Suvo grožđe (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
274,00 RSD

Suvo grožđe je brz i efikasan izvor energije. Šećeri iz suvog grožđa će brzo nakon unosa dospeti u krv i pružiti vašem organizmu snagu.

Bio Špajz

Crna kinoa (organski proizvod) Bio Špajz
2.020,00 RSD / kg

Crna kinoa se jednako dobro i lako kuva kao i bela, ali je nešto hrskavija i ima orašastiji ukus. Odličan je izvor gvožđa, fosfora, vitamina B i E. Jača organizam.

Aromatherapist

Hladno ceđeno arganovo ulje 30 ml Aromatherapist
1.300,00 RSD

Zbog velikog udela vitamina E, arganovo ulje je jako stabilno i veoma delotvorno kod suve i zrele kože.

Bez dodatog šećera Organski proizvod

Nisha

Namaz od borovnice (organski proizvod) 200 g Nisha
482,00 RSD

Organski voćni namaz od divlje borovnice. Proizvedeno od 60 g na 100 g proizvoda. Bez dodatog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.

Bez dodatog šećera

Torras

Crna čokolada sa šumskim voćem i stevijom 58% kakaoa (dijet) 125 g Torras
437,00 RSD

Tamna čokolada sa šumskim voćem i stevijom.  Kakao min. 58%. Bez dodatka šećera, sadrži prirodno prisutne šećere. Bez glutena.

Bombus

Raw Energy orange & cocoa beans - desert na bazi sušene urme (sert. bez glutena) 50 g Bombus
193,00 RSD

Dezert na bazi sušene urme i kakao zrna, sa ukusom pomorandže, bez dodatog šećera, sa visokim sadržajem vlakana, proizveden bez termičke obrade.

-15% Organski proizvod

Bio Špajz

Skrob od tapioke (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
204,00 RSD 240,00 RSD

Skrob-brašno od tapioke (organski proizvod). Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Zbog svoje izuzetno glatke i fine teksture koristi se za zgušnjavanje sosova, umaka i supa.