Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Dobro oprati pirinač, u posudu staviti jednu šolju pirinča i 1 šolju hladne vode. Staviti da se kuva, poklopiti i kuvati 15 minuta na srednjoj vatri dok pirinač ne upije vodu skloniti sa vatre i ostaviti da stoji 10 minuta.
Pirinač za pripremu sušija - okruglo zrno, oljušten, glaziran.
Recept za suši: Uzeti list nori alge i na njega, u sloju od oko centimetar debljine, naneti pirinač, ostavivši oko pet centimetara alge nepokriveno. Na jednom kraju, kao za rolat, složiti povrće (šargarepa, praziluk, peršun, prethodno kratko blanširano i isečeno na štapiće). Dodati turšiju isečenu na štapiće ili umeboši pastu. Uviti kao rolat, prethodno pokvasivši nepokriveni kraj vodom, da se zalepi. Tako umotanu algu seći na komade od po pet centimetara debljine.
Energetska vrednost (kcal): 345
Masti: 0.9 g
Zasićene masti: 0.2 g
Ugljeni hidrati: 77 g
Ugljeni hidrati (šećeri): 0.5 g
Proteini: 6.3 g
So: 0.01 g
Koristimo kurirsku službu BEX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 RSD
paket od 1kg do 5kg 340 RSD
paket od 5kg do 20kg 540 RSD
paket od 20kg do 50kg 900 RSD
Koristimo kurirsku službu GLS za dostavu paketa
paket < 2kg 384 RSD
paket < 3kg 409 RSD
paket < 5kg 449 RSD
paket < 10kg 409 RSD
paket < 15kg 579 RSD
paket < 20kg 639 RSD
paket < 25kg 694 RSD
paket < 30kg 749 RSD
paket < 40kg 809 RSD