Tamna čokolada sa pomorandžom i stevijom 35 g Torras

Bez dodatog šećera

Crna čokolada sa pomorandžom zaslađena eritritolom i stevijom.

175,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
175,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2501066

Brend: Torras

Zemlja porekla: Španija

Pakovanje: 35.00 g

Sastojci

Kakao masa, zaslađivači: eritritol, steviol glikozidi (0,026%), kakao puter, inulin, odmašćeni kakao u prahu, liofilizovana narandža (3%), emulgator (suncokretov lecitin), prirodni ukusi (narandža i vanila).

Alergen info: može sadržati tragove mleka, soje, orašastih plodova, susama.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 410

Masti: 36 g

Zasićene masti: 22 g

Ugljeni hidrati: 35 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 3.1 g

Vlakna: 17 g g

Proteini: 7 g

So: 0.09 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Crazy Nutrition

Whey protein vanila 480 g Crazy Nutrition
2.070,00 RSD

Crazy shake sa ukusom vanile. 100% Whey Protein. Lako rastvorljiv, bez aspartama i dodatih šećera.

Artfood

Niskokalorični džem od drenjina light 300 g Artfood
441,00 RSD

Niskokalorični džem od drenjina. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Granum

Hladno presovano ulje semena grožđa 250 ml Granum
1.128,00 RSD

Hladno presovano, nerafinisano ulje, bogato je omega 6 masnim kiselinama.

Granum

Hladno ceđeno susamovo svetlo ulje 250 ml Granum
798,00 RSD

Ovo višestruko nagrađivano hladno presovano nerafinisano jestivno biljno ulje proizvodi se mehaničkim ceđenjem sirovih semenki susama. Sadrži veliku količinu tokoferola, vitamina E, esencijalnih masnih kiselina. Odlikuje se i visokom održivošću. Ne sadrži holesterole niti veštačke dodatke. Spada među najstabilnija ulja.

Schar

Rezani beli hleb Pan Blanco (sert. bez glutena) 250 g Schar
330,00 RSD

Dijetetski proizvod. Hleb za osobe intolerantne na gluten.