• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
  Šifra: 1208023

  Tečni sapun sa antibakterijskim dejstvom 250 ml

  Proizvod nije u ponudikom

  Robna marka: Stara planinska riznica Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: 250 ml

  Kombinacija aktivnih supstanci sa jakim antibakterijskim dejstvom ekstrakata vilinog sita i žalfije, otvara pore, savršeno čisti kožu i uklanja sve nečistoće sa nje. Sadrži samo prirodne sastojke, pa je idealan za sve tipove kože i za intimnu negu. Pomaže u lečenju akni i problematične kože. Vaša koža je zaštićena i meka.

  •sastojci:
  Aqua, Carlina Acaulis, Salvia Officinalis, Natrium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Natrium Chloride,Triclosan,  Citric Acid, Parfum

  •svojstva:
  Sapun sa jakim antibakterijskim dejstvom, na bazi vilinog sita i žalfije, otvara pore i temeljno čisti kožu. Etarska ulja deluju umirujuće na kožu i sprečavaju pojavu akni. Zbog toga što je blag, pogodan je i za intimnu negu.
  Aktivne biljne komponente:
  Vilino sito sadrži etarsko ulje, smole, vosak, tanin i oko 20% inulina. Etarsko ulje ima vrlo izražena antibakterijska svosjstva. Koristi se za ispiranje usta. Spolja se koristi za lečenje kožnih bolesti, teško zalečivih rana i čireva. Koren vilinog sita se daje dijabetičarima kao dijetalna hrana zbog inulina.
  Glavni lekoviti sastojak lista žalije je isparljivo, mirisno etarsko ulje koje sadrži cineol, tujon i terpen. Žalfija smanjuje lučenje znojnih žlezda i reguliše znojenje, leči od reumatizma, vrlo je stimulativna i podiže tonus. Ima jako protivupalno dejstvo, tako da se preporučuje kod svih vrsta zapaljenja. Pomaže kod lečenja prehlade i gripa.

  način upotrebe:
  Naneti na vlažnu kožu. Masirati nežnim kružnim pokretima a potom isprati. Namenjen je za svim tipovima kože. Može se koristiti za negu lica i za intimnu negu.
  Zbog prisustva antibakterijskih sastojaka koji ublažavaju karakterističan miris kože, sprečavaju znojenje, uništavaju i sprečavaju razvoj bakterija i drugih mikroorganizama upotrebu običnog sapuna treba zameniti upotrebom antibakterijkog sapuna.   

  pakovanje od 250 ml
  zemlja porekla: Srbija