Testenina makarona sa dodatkom jaja (organski proizvod) 250 g Volim

Organski proizvod
180,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
180,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3715012

Brend: Volim

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 250.00 g

Sastojci

Organska pšenična krupica T-400, organska jaja, voda.

Način pripreme

U posudu uliti 1 litar vode. Kada proključa dodati testeninu. Kuvati 7-10 minuta uz povremeno mešanje. Skuvanu testeninu ocediti, dekorisati i poslužiti.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 362.2

Masti: 1.2 g

Ugljeni hidrati: 77.8 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1.8 g

Proteini: 8.6 g

So: 0.01 g

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Crni pirinač (organski proizvod) Bio Špajz
1.270,00 RSD / kg

Crni pirinač ima više minerala od ostalih vrsta pirinča i dobar je za hladnije dane zato što uspeva da zadrži toplotu u unutrašnjosti tela. Ima diuretička svojstva i dobar je za bubrege i bešiku.

Hema Kheya Neye

Vege omlet 180 g Hema Kheya Neye
569,00 RSD
100 % prirodno. Bez holesterola. Bez glutena. Vegan.

Bio Špajz

Golica sirova (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
631,00 RSD

Semenke bundeve iz organske proizvodnje. Klasa 1.

St. Dalfour

Voćni namaz La Reserve đumbir 170 g St. Dalfour
624,00 RSD

Linija elegantnih i sofisticiranih ukusa, namaz napravljen 100% od voća i savršen za kombinovanje sa raznim sirevima, voćem i grickalicama.

Bez dodatog šećera

Momentous

Urmolada namaz junior 220 g Momentous
632,00 RSD
Namaz sa urmama, kakaom, bundevinim semenom, leblebijom i bademima. U urmoladu se ne dodaju šećer, ulje, emulgatori, aditivi, konzervansi i arome.

For Natura

Kokosov šećer (organski poizvod) 250 g For Natura
378,00 RSD

Ukusan i zdrav! Kokosov šećer je sličan smeđem šećeru i ima prirodnu slast smeđeg šećera sa osećajem ukusa karamela i meke kremaste teksture koja se topi u ustima. Istovremeno, ima dovoljnu slatkost da zameni postojeće rafinisane šećere u odnosu 1:1.