Testenina taljatela sa dodatkom jaja (organski proizvod) 250 g Volim

Organski proizvod
180,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
180,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3715006

Brend: Volim

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 250.00 g

Sastojci

Organska pšenična krupica T-400, organska jaja, voda.

Način pripreme

U posudu uliti 1 litar vode. Kada proključa dodati testeninu. Kuvati 7-10 minuta uz povremeno mešanje. Skuvanu testeninu ocediti, dekorisati i poslužiti.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 364.1

Masti: 1.3 g

Ugljeni hidrati: 75.4 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1.7 g

Proteini: 11.3 g

So: 0.01 g

Pogledajte još i...

Torras

Crna čokolada sa šumskim voćem 58% kakaa (sert. bez glutena) (dijet) 35 g Torras
175,00 RSD

Bez dodatka šećera, sa zaslađivačima. Bez glutena. Kakao min.58 %

Bio Špajz

Pirinčano sirće (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
364,00 RSD

Organsko sirće od integralnog pirinča. Prirodno fermentisan. Bez veštački dodataka.

Soya food

Veganski prutići ljuti 250 g Soya food
318,00 RSD

Proizvod je bez dodatog konzervansa i veštačkih boja.

Gazdinstvo Jakovljević

Paprika dimljena tucana ljuta 50 g Gazdinstvo Jakovljević
258,00 RSD

Dimljena na bukvi, ljuta tucana paprika. 100% prirodno.

Macrobiotic Prom

Fruktoza voćni šećer natural 250 g Macrobiotic Prom
254,00 RSD

Fruktoza - prirodni zaslađivač i odlična zamena za šećer. Pogodan za dijabetičare zbog brze razgradnje.

Bio Špajz

Ovsene pahuljice (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
203,00 RSD

Ovsene pahuljice su od davnina deo ljudske ishrane. Mogu se koristiti u kašama, supama, hlebovima, poslasticama.

Rummo Spa

Integralna testenina špageti (organski proizvod) 500 g Rummo Spa
353,00 RSD

Sušena testenina od organske durum pšenice.

Bio Špajz

Skrob od tapioke (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
240,00 RSD

Skrob-brašno od tapioke (organski proizvod). Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Zbog svoje izuzetno glatke i fine teksture koristi se za zgušnjavanje sosova, umaka i supa.