sastojci

  • 5 cm kombu alge
  • 2 šolje opranog prosa
  • 1 šolja kockica bundeve
  • ¼ šolje korena od čička
  • 5-6 šolja vode
  • pola kašičice soli
Prepare Time od 15 do 30 minuta

•sastav:
5 cm kombu alge, 2 šolje opranog prosa, 1 šolja kockica bundeve, ¼ šolje korena od čička i 5-6 šolja vode, pola kašičice soli.

•način pripreme:
Kombu staviti na dno šerpe, preko toga bundevu i čičak, dodati proso, vodu i so. Pustiti da provri, smanjiti temperaturu i kuvati 30 minuta.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.