Proizvodi
Saveti
Recepti
Prodavnice
Naša priča
Kontakt
0
Pretraži
Kategorije
Pretraži
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/
Recepti
/
Razna jela
Razna jela
Tajlandski kupus, mango i hrskavi tofu sa sosom od kikirikija
Humus od azuki pasulja sa korijanderom i limunom
Kari sa zelenim sočivom
Brz doručak sa muslijem
Grilovan tofu sa šparglama
Palačinke od spanaća i čija semenki
Slastan crveni pasulj i pirinač
Salata od pikantnog karfiola i kinoe
Okrepljujuća zimska miso supa
Domaća čorba od povrća i crvenog pirinča
Crni pirinač sa kokosovim mlekom i pikantnim leblebijama
Sočivo sa povrćem
Zapečeno jelo sa kinoom i povrćem
Baba Ganoush - libanski namaz od plavog patlidžana
Pita hleb bez kvasca
Burgeri sa pirinčem, pasuljem i orasima
Turšija sa umeboši sirćetom
Gulaš od vrganja
Tortilje za 6 osoba
Bukovače u kuzu sosu
Medeni spanać
Grejuće jelo od brokolija i prokelja
Beskvasni hleb s pirinčem
Naučite da napravite suši uz povrće iz mora: nori alge
Sremuš, mungo pasulj i kukuruz kao salata
Slane lešnik kuglice
Četiri pasulja sa ječmom
Čili i brokoli sa belim lukom
Karfiol, krompir i spanać za hladne dane
Domaći mediteranski hleb sa maslinama
Špagete sa bundevom, spanaćem i orasima
Kuskus i salata od pečene cvekle
Kraljevski tart od tef brašna, sa blitvom i feta sirom
Aromatična kanihua (bez glutena)
Bademov bešamel sos
Brzo, presno vegetarijansko predjelo (bez glutena)
Crveni pirinač i paradajz (za 4 osobe)
Domaći beskvasni hleb od raženog brašna
Gorko povrće (za 4 osobe)
Heljda sa bundevom, sočivom i blitvom (bez glutena)
Heljdina salata za dve osobe
Kačamak šnicle
Kajgana od tofua
Kako da pravilno spremite integralni pirinač
Kaša od heljde za 2-4 osobe
Kaša od pirinča i ječma sa bademima
Kinpira korenasto povrće (bez glutena)
Kuglice od ječma sa tofu sirom
Kus kus kuglice sa rogačem
Kukuruzne pogačice sa crvenom paprikom
Kus kus sa tofu sirom
Kuvani bulgur (za 4 osobe)
Kuvani kukuruz šećerac u svili
Kuvani ječam (geršla) i kukuruz
Lazanje sa spanaćem, tofu sirom i svežim začinima
Majonez od indijskih oraščića (bez glutena)
Maslačak i azuki pasulj kao salata (bez glutena)
Mungo pasulj, pirinač i gi - odličan recept (bez glutena)
Palačinke od heljde
Pečeni bulgur
Pečeno proso sa bundevom (bez glutena)
Pikantni letnji đuveč od povrća
Pilav od amaranta sa sosom od badema (za 6 do 8 osoba)
Pirinač na sicilijanski način (za 1 porciju)
Pirinač sa pet sastojaka (bez glutena)
Pljeskavice od kinoe i pasulja
Povrće spremljeno na nišime način (bez glutena)
Proso sa bundevom
Proso sa arame algama (bez glutena)
Tanka pogača sa prosom (za 2 do 3 osobe)
Salata od heljde
Salata od leblebija i crvenog pasulja
Salata od crne kinoe, sa grilovanim povrćem, bosiljkom, pinjolima i feta sirom (bez glutena)
Šargarepa i dajkon u kuzu sosu (bez glutena)
Sarmice od raštana - dalmatinskog kupusa (bez glutena)
Špagete Godfather (za 1 porciju)
Spelta iz termosa (recept je primenjiv i na druge žitarice)
Super jednostavni preliv za salate i druga jela (bez glutena)
Terijaki sos
Topla salata od crvenog pasulja
Vegetarijanska pica (bez glutena)
Verine posne sarme (bez glutena)
Zlatarska heljdopita
Đuveč od korenastog povrća u šafran-sosu (bez glutena)
Kako skuvati naut (slanutak, leblebije)
Humus - namaz od leblebija
Mešenje i ukrašavanje slavskog kolača