Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Svojstva
Posno sredstvo za želiranje. Jedna kesica od 10 g Agarka je dovoljna za 500 ml želirane tečnosti. Agarko je svetlo beli zgušnjivač. Kod kuvanja se oseti tipičan miris, a kad se ohladi, bez mirisa je i ukusa. Kod kuvanja želira već na 35°C.
Pakovanje od 3 x 10 g.
Sastojci
Maltodekstrin (sladni šećer), sredstvo za želiranje E-406 20 %.
Način pripreme
Upotreba za hladnu masu:
Sadržaj jedne kesice od 10 g pomešati sa 200 ml tečnosti i ostaviti da se kuva u posudi 2 min. U tu masu umešati hladne sastojke i brzo napuniti odgovarajuće kalupe. Kod filovanja torti vrelu masu malo ohladiti da se ne otopi šlag.
Upotreba za vrelu masu:
Agarko pomešati sa tečnošću koja se želira i kuvati 2 min. jedna kesica od 10 g je dovoljna za 500 ml tečnosti.
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.