Bademov protein Vegan 300 g Crazy Nutrition

Bez dodatog šećera

Posan proizvod, pogodan za vegane. Bez dodatog šećera. Bez aroma i konzervansa. Prirodan proizvod. Bez laktoze.

977,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
977,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3002050

Brend: Crazy Nutrition

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 300.00 g

Svojstva

Crazy nutrition Bademov vegan protein karakteriše specifično visok sadržaj prirodnih biljnih proteina, čak preko 40%! Često ga koriste oni koji izbegavaju gluten, jer ga ovaj proizvod izvorno ne sadrži, izuzev možda samo u tragovima. Proizvodi se jednostavnom mehaničkom obradom, od obezmašćenog sirovog badema, bez ikakvih veštačkih dodataka. Posan je i pogodan za vegane. Bademov protein se može koristiti u bilo kom od vaših recepata, od peciva, soseva, preliva za salatu, kašu pa čak i za dodavanje u smutije i još mnogo toga. 

Čuvati na suvom i tamnom mestu na temperaturi od 5 do 30C stepeni.

Proizvod prirodno ne sadrži gluten, ali nije sertifikovan kao bezglutenski jer se proizvodi u pogonu gde može doći u kontakt sa glutenom. Bez dodatog šećera. Bez aroma i konzervansa. Prirodan proizvod. Bez laktoze. Boja sadržaja može varirati u serijama zbog prirodnih svojstava proizvoda. 

 

Način primene

Idealan dodatak za smutije, musli i kaše. Može se dodati u palačinke, testa, kolače, barove i biljna mleka. 

Sastojci

Obezmašćeni sirovi badem 100%.
Alergen info: Proizvod sadrži badem i moguće tragove susama, orašastog voća, glutena i soje.

Način pripreme

Crazy nutrition proteinske palačinke

Sastojci :
1 šolja Crazy nutrition bademovog proteina
2 velika jaja
1/8 kašičice morske soli
⅓ 1 kašičica praška za pecivo
šolje mleka
2 velika jaja
2 kašike kokosovog šećera
1 kašičica vanile
2 kašike ulja avokada (ili kokosa)

Način pripreme: Pomešajte sve sastojke u posudu. Sipajte oko 30 ml testa u krugove u zagrejanom tiganju sa neprijanjajućim slojem. Pokrijte i ostavite da se peče 1.5-2 minuta dok se u testu ne stvore mehurići. Okrenite palačinke i kuvajte još minut dok ne porumene. Ponavljajte sve dok ne iskoristite svo napravljeno testo. Poslužite uz sveže voće i jogurt po želji.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 427

Masti: 15.5 g

Zasićene masti: 1.2 g

Ugljeni hidrati: 25.7 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 2.1 g

Proteini: 46.2 g

So: 0.21 g

Pogledajte još i...

Schar

Špagete (sert. bez glutena) 250 g Schar
298,00 RSD

Testenina bez glutena. Za osobe intolerantne na gluten.

Artfood

Niskokalorični džem od kajsija sa stevijom light 220 g Artfood
376,00 RSD

Jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Sa zaslađivačem od biljke stevije. Pogodan za dijabetičare. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma.

Alpro

Napitak od soje bez dodatog šećera 1 l Alpro
440,00 RSD

Sterilisani napitak na bazi soje bez dodatka šećera, sa dodatkom kalcijuma, proizvod proizveden prema proizvođačkoj specifikaciji. Dobar izvor proteina, nizak sadržaj zasićenih masti uz dodatak kalcijuma i vitamina B2, B12, D. Bez glutena, bez pšenice, bez laktoze. Bez dodataka veštačkih zaslađivača, konzervansa, boja.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.

Macrobiotic Prom

Tofu namaz 200 g Macrobiotic Prom
248,00 RSD

Tofu namaz - sojin krem sir. Posno, sa maslinovim uljem, vegan.

Mestermacher

Hleb sa visokim sadržajem proteina 200 g Mestemacher
296,00 RSD

2.8 puta više proteina u poređenju sa konvencionalnim hlebom od integralnog brašna.