Cikori bombone ukus malina 8.8 g For Natura

Prirodna biljna vlakna u bomboni. Cikori bombona sa ukusom maline, komprimat bez dodatog šećera.

99,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
99,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1403019

Brend: For Natura

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 8.80 g

Svojstva

Cikori bombona je dobijena komprimovanjem inulina - prirodan izvor biljnih vlakana. Inulin se dobija iz korena biljke cikorije i podržava rast probiotskih bakterija. Slast je prirodna i bez dodatih šećera. Proizvod se konzumira kao deo uravnotežene ishrane. Jedna bombona sadrži 95 % prirodnih biljnih vlakana - inulina OFP.

Porcija: 1.1 g. Broj porcija u pakovanju: 8.

Sastojci

Inulin oligofruktoza u prahu (95 %), aroma maline (4 %), sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijum stearat (1 %).

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 223

Masti: 0.05 g

Zasićene masti: <0.05 g

Ugljeni hidrati: 14.12 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 9.50 g

Vlakna: 82.65 g

Proteini: 0.14 g

So: <0.01 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera Bez glutena

Aleksandrija

Proteinski kakao krem sa lešnikom bez dodatog šećera (sert. bez glutena) 250 g Aleksandrija
415,00 RSD

Proteinski kakao krem sa lešnikom. Prirodni izvor proteina. Bez glutena. Bez dodatog šećera.

Proizvod ne sadrži: šećer, gluten, hidrogenizovane masti, veštačke zaslađivače, veštačke boje.

Granum

Susamov puter 170 g Granum
326,00 RSD

Susamov puter je ukusan namaz ili dodatak jelima.

Macrobiotic Prom

Genie sirovi tofu 200 g Macrobiotic Prom
220,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav. Posno. Bez holesterola, kazeina i laktoze.

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Musli urma & pekan bezglutenski 400 g Bio Špajz
555,00 RSD

Musli proizvod sa urmom i pekanom, gotov proizvod od žita. Sadržaj glutena max 20mg/kg (Elisa test).

Speltine mekinje 300 g Spelta Jevtić
184,00 RSD

Mekinje od spelte su prirodni izvor vlakana i energije.