Kokonati kokosov puter 170 g Hema Kheya Neye

Kokosov puter Kokonati je hladno ceđeni, veganski, posni namaz najvišeg kvaliteta.

569,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
569,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1901010

Brend: Hema Kheya Neye

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 170.00 g

Svojstva

100% prirodan, ne sadrži konzervanse, aditive ni zaslađivače. Potpuno presan, postan, veganski, hladno ceđen.
Ako ste zainteresovani za zdraviju ishranu do sada ste sigurno čuli za kokosovo ulje i mleko, ali da li ste čuli za kokosov puter?

Kokosov puter Kokonati je najukusniji namaz koji možete da zamislite, uz to je i veoma zdrav. Sadrži laurinsku kiselinu kojom obiluje majčino mleko. Laurinska kiselina pomaže u zaštiti deteta od štetnih bakterija, virusa i gljivica i tako mu pomaže da izgradi sopstveni imunitet. Kokosov puter ubrzava metabolizam i time doprinosi mršavljenju i povećanju energije. Bogat je zdravim mastima i produžava osećaj sitosti. Sadrži dosta esencijalnih amino kiselina, kalcijuma i magnezijuma.

Na koji način se kokosov puter razlikuje od kokosovog ulja? Da li on ima ista hranljiva svojstva?

Postoji razlika izmedju kokosovog ulja i putera, kako po pitanju hranljivih sastojaka, tako i kulinarskih svojstava.

Glavna razlika izmedju kokosovog ulja i kokosovog putera je u tome što je kokosovo ulje samo masnoća koja se ekstraktuje iz kokosa, dok se kokosov puter dobija mlevenjem celog ploda kokosa, on se priprema od sirovog seckanog kokosa. Puter se sastoji od pirea kokosa, čistog kokosovog ploda. Kokosov puter se još naziva i kokosova “manna” ili kokosov krem.

Kokonati kokosov puter je presna namirnica izuzetno prefinjenog i bogatog ukusa, spremna za konzumiranje u vidu namaza, u desertima i kao dodatak kuvanim jelima.

Način primene

Evo nekoliko ideja kako se Kokonati može koristiti u ishrani:

Uzeti kašičicu kokosovog putera direktno iz teglice – njami, neopisivo je ukusan.
Dodati kokonati u zdrav jutarnji obrok: u smuti, ovsenu kašu, musli, voćni ili proteinski šejk.
Obogatiti kuvana jela poput karija, pirinča, krompira – ukus hrane će biti veoma oplemenjen.
Namazati kokonati na prepečeni tost umesto putera, posoliti po želji.
Preliti ga otopljenog preko voćne salate (umesto šlaga) i dobićete najukusniji desert.
Izmrviti puter viljuškom i posuti ga preko pečene bundeve ili jabuke.
Otopljeni Kokonati pomešati sa sirovim kakaom i dobićete najzdraviji čokoladni namaz za kolače.
Namazati ga na palačinke... na kreativan način: dodati naseckano voće, pečene bademe, mlevene orahe, crnu čokoladu, cimet, kardamom i sl.

Sastojci

100 % samleven svež kokosov orah u sopstvenom ulju.
Alergen info: Može sadržati kikiriki i lešnik u tragovima.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 608

Masti: 61 g

Zasićene masti: 58 g

Mononezasićene masti : 0 g

Polinezasićene masti : 0 g

Ugljeni hidrati: 6.4 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 8.7 g

Proteini: 8.5 g

Natrijum: 30.3 mg

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Ovsena kaša sa malinom i vanilom bez glutena 60 g Bio Špajz
131,00 RSD

Bez glutena, bez dodatog šećera, sa inulinom, posna, bogata vlaknima, sa Vitaminom C, bez laktoze.

Granum

Bundevin protein 200 g Granum
288,00 RSD

Ne sadrži gluten, postan je i veganski proizvod.

Aleksandrija

Dvopek od prosa (sert. bez glutena) 110 g Aleksand
165,00 RSD

Dvopek od prosa – prirodno bez glutena.

Ulje orahovo 250 ml Pelzmann
810,00 RSD

Orahovo ulje svojim bogatim aromatičnim ukusom pretvara svako jelo u gurmanski doživljaj.

Bio Špajz

Kus kus (organski proizvod) 450 g Bio Špajz
489,00 RSD

Proizvod od griza durum pšenice. Vrlo je ukusan, lako se priprema i dobro kombinuje sa drugim namirnicama.

Nz Health Naturally

Manuka med UMF15+ 250 g NZ health naturally
6.350,00 RSD

Manuka med - UMF nivo: 15+. Manuka med vrsta je meda s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem.

Seme crnog kima
1.590,00 RSD / kg

Crni kim je začin karakterističnog ukusa i bogate tradicije, poznat još iz kuhinja i narodnih apoteka Bliskog istoka i Indije.
Koristi se i danas – kako zbog jedinstvene arome, tako i zbog brojnih blagotvornih svojstava za organizam.