Kombinovana kalijumova so - fina jodirana 100 g Ufar doo

Fina jodirana kalijumova so koristi se umesto kuhinjske soli u svakodnevnoj ishrani svih članova porodice. Dijetetski je proizvod sa sniženim sadržajem natrijuma 270 mg/g i povećanim sadržajem kalijuma 160 mg/g, te je pogodan za korišćenje u dijetama, a preporučuje se i osobama sa visokim pritiskom.

130,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
130,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3828002

Brend: Ufar doo

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 100.00 g

Sastojci

Natrijum-hlorid max.70 %, kalijum-hlorid max.30 %, jod 12-18 mg/kg, sredstvo protiv zgrudnjavanja E 551.
Proizvod sa sniženim sadržajem natrijuma.

Pogledajte još i...

Artfood

Niskokalorični džem od šipurka light 300 g Artfood
389,00 RSD

Niskokalorični džem od šipurka. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Ionia

Ulje od komine maslina 1 l Ionia
780,00 RSD

Mešavina rafinisanog ulja od komine masline (95%) i devičanskog maslinovog ulja (5%). 

For Natura

Livadski med sa đumbirom Direkt 7 g For Natura
28,00 RSD

Dobre navike za zdrav život.

Artfood

Niskokalorični džem od jagoda sa stevijom light 220 g Artfood
415,00 RSD

Niskokalorični ekstra džem od jagode. Proizvod snižene energetske vrednosti sa fruktozom i zaslađivačem. Jedinstven ukus sa 30 % manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Sa prirodnim zaslađivačem dobijenim od biljke stevije.

Bio Špajz

Tamari Yaemon soja sos (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
773,00 RSD

Tamari sos – Autentičan japanski ukus, organski i bez glutena.

Beyond

Brezin šećer 300 g Beyond
696,00 RSD

Brezin šećer je potpuno prirodni zaslađivač - dobijen izdvajanjem iz drveta breze. Pogodan i za ishranu dijabetičara.

Bio Špajz

Integralni susam (organski proizvod) 200 g Bio Špa
429,00 RSD

Susam se koristi u velikom broju slatkih i slanih jela. Jedan od načina je da susam potopiti u toku noći, a sutradan ga tostirati.