Mešavina za ćufte od leblebija 200 g Balance

Posno. Bez aditiva. Sadržaj kesice dovoljan je za pripremu 12-14 ćufti.

245,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
245,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3817006

Brend: Balance

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 200.00 g

Sastojci

Mlevena leblebija 60%, brašno od leblebije 20%, mleveni sušeni bob 10%, susam, začinska mešavina (korijander, kumin, cimet, crni biber, kurkuma, đumbir), so, crni luk, beli luk, mešavina začinskog bilja (bosiljak, majčina dušica,peršun list).
Alergen info: susam.

Napomena

Čuvajte na suvom mestu bez direktnog delovanja sunčeve svetlosti.

Način pripreme

Sadržaj kesice prelijte sa mlakom vodom, promešajte i ostavite 15 minuta. Zatim kašikom (ili kašikom za sladoled) zahvatite masu radi formiranja kuglica ili pljeskavica, takođe po želji možete formirati ćevape i pecite u toplom ulju do postizanja smeđe boje. Možete ih peći i u rerni ili na grilu do postizanja smeđe boje.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 366.8

Masti: 7.7 g

Zasićene masti: 1.29 g

Mononezasićene masti : 2.76 g

Polinezasićene masti : 3.67 g

Ugljeni hidrati: 46.68 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 4.74 g

Vlakna: 10.55 g

Proteini: 22.42 g

So: 2.54 g

Pogledajte još i...

Nz Health Naturally

Manuka med UMF 10+ 250 g NZ health naturally
4.576,00 RSD

Manuka med je vrsta meda s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem.

Artfood

Niskokalorični džem od drenjina light 300 g Artfood
441,00 RSD

Niskokalorični džem od drenjina. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.

Just Superior

Brašno kokosovo (organski proizvod) 300 g Just Superior
411,00 RSD

Povećajte nutritivnu vrednost i u isto vreme smanjite glikemijski indeks bilo koje poslatice, smutija ili kaše, dodavanjem ovog bezglutenskog brašna divnog ukusa i arome.