Paradajz pelat seckani (organski proizvod) 400 g Coppola enterprice's

Organski proizvod
153,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
153,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4104008

Brend: Coppola enterprice's

Zemlja porekla: Italija

Pakovanje: 400.00 g

Način primene

Nakon otvaranja držati u frižideru i u roku od 2-3 dana.

Sastojci

Organski italijanski seckani paradajz, organski sok od paradajza, limunska kiselina.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 21

Masti: 0.1 g

Zasićene masti: 0 g

Ugljeni hidrati: 3.5 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 3 g

Vlakna: 1 g

Proteini: 1.5 g

So: 0.13 g

Pogledajte još i...

Malina Impex

Mleveni rogač 200 g Malina Impex
117,00 RSD

Rogač u prahu je bogat prirodnim šećerima, kalcijumom i mineralima, alkalan je. Koristi se kao čokolada. Kvalitet I.

Schar

Mix it - univerzalno brašno (sert. bez glutena) 500 g Schar
319,00 RSD

Univerzalno brašno za osobe intolerantne na gluten.

Bio Špajz

Čija seme (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
659,00 RSD

Čija seme (Salvia hispanica) - odličan izvor kalcijuma i omega 3 masnih kiselina. Antioksidans i odličan izvor energije. Prirodno bez glutena. Preporučuje se i deci, sportistima i u dijetama za mršavljenje.

Beyond

Taan od integralnog susama 180 g Beyond
498,00 RSD

Taan integralni, od celog zrna susama. Posno. Bez holesterola. Bez trans masti. Bez konzervansa.

Just Superior

Cejlonski cimet Premium (organski proizvod) 100 g Just superior
613,00 RSD

Dobijen 100% od najkvalitetnijeg dela kore cejlonskog cimeta, koji se retko koristi za proizvodnju cimeta u prahu.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.