• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Razni proizvodi
/
Plava solarna boca Milica Rada
  Šifra: 4410005

  Plava solarna boca Milica Rada

  3,888 RSDkom

  Robna marka: Zemlja porekla: Pakovanje: kom

  svojstva

  Božanstvena isceljujuća Moć Plave Solarne Vode
  Voda je medij. Ona upija i provodi informacije, poruke, emocije, vibracije... Spojena sa energijom Sunca, ona upija njegovu životnu energiju stvaranja. Mnoge tradicije govore o plavoj solarnoj vodi. Ona smiruje. Donosi mirnoću, prirodno hladi sva napeta stanja i ima snažan pozitivan uticaj na naš um, duh i telo.

  U našu Plavu solarnu Bocu je satkano drevno znanje:
  - Praktičnog korišćenje drevnog znanja na jedan brz, lak i jednostavan način
  - Čišćenja dubokih podsvesnih programa
  - Lekovita vibracija poludragog kamena
  - Isceljujuća vibracija simbola
  - Podrška anđela kroz programiranje Vode

  Staklo je prozirno indigo plave boje što omogućava neometan dotok sunčeve energije i svetla. Plava boja stakla doprinosi svojom vibracijom boje Mir i Spokoj u samoj strukturi Vode.

  Na našim bocama se nalazi Anđeo glasnik sa snažnom porukom koji dodatno energizuje vodu snažnim isceljujućim snagama svetlonosnih bića, koji usklađuju i ujedinjuju na suptilnom nivou našeg Bića.

  Tokom izrade se dodaju pozitivne misli, molitve i namere koji podižu nivo snage i isceljujuće vibracije. Plava boja je boja LJubavi, prihvatanja, tolerancije, razumevanja, mudrosti, inteligencije i svesnosti. U tradiciji Ayurvede, plava voda je opisana i kao medij koji smiruje i snažno pozitivno deluje na zdravlje. U Ayurvedi znaju da iz Mira sve možemo kreirati, jer smo mi spona za sve ostale odnose. Plava Voda nam donosi Mir i otvaranje trećeg oka za dublju intuiciju i povezanost sa sobom, da bismo mogli da čujemo i primenimo informacije koje nam Univerzum šalje.

  Lekovito delovanje:
  - Smiruje, hladi
  - Ublažava sve vrste upala
  - Ublažava sva stanja pregrevanja (telesna, psihička, emocionalna…)
  - Ublažava i smiruje bol
  - Donosi osećaj lakoće u mislima, telu i emocijama
  - Pozitivno deluje na zdravlje kože
  - Osim što je izuzetno zdrava, plava solarna voda pomaže da se očiste duboki negativni podsvesni obrasci
  - isceljuje povrede, emocije, donosi vibracije mira, olakšanja
  - sklad i ravnoteža 

  način primene

  Savetujemo bocu napuniti običnom vodom i staviti je na Sunce i držati izloženu sunčevoj svetlosti nekoliko sati. Voda menja ukus u slatkasti ukus i vrlo je prijatna za ispijanje. Ne savetujemo je dodatno hladiti jer ona sama po sebi deluje na smirivanje i hlađenje te joj led ne donosi nikakvu dodatnu korist čak naprotiv, ometa prirodne i procese energizovanja. Pijte vodu tokom celog dana. Možete je koristiti za kuvanje, zalivanje biljaka, negovati kožu, umivati se. Možete je davati kućnim ljubimcima, obožavaju je i svakom Biću kojem želite. 

  napomena

  Zapremina 0.75 l. Staklena boca i stakleni čep.