• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
  Šifra: 2303005

  Sirće od divljih jabuka - eliksir 500 ml

  110 RSDkom

  Robna marka: Ekofarm Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: 500 ml

  Eliksir divlje jabuke je napitak od ploda divlje jabuke, livadskog meda i lekovitih bilja. Eliksir doprinosi jačanju imuniteta i podstiče otpornost organizma.

  sastojci:
  Strogo divlja jabuka, poseba izvorska voda, prirodni konzervans koji sprečava fermentaciju, prirodni konzervans kao antibakterijsko sredstvo.

  •svojstva:
  Ovaj proizvod se može koristiti i kao začin i kao lek. Pomaže u slučaju: visokog krvnog pritiska, gojaznosti i depresije, niskog krvnog pritiska.
  Ukoliko se pravilno čuva, ovaj mineralni napitak je nekvarljiv. Pojava taloga i plesni, promena boje ili ukusa, nije znak da je proizvod izgubio svoje lekovito svojstvo. Rok upotrebe je neograničen.
  Tekst o svojstvima i načinu primene jabukovog sirćeta možete pročitati ovde.

  •način primene:
  Kod visokog krvnog pritiska, depresije i gojaznosti:
  3 supene kašike sirćeta od divljih jabuka razblažiti u 2dl vode ili neke druge tečnosti. Ovakav rastvor piti tri puta dnevno, nakon jela.

  U slučaju gojaznosti, u praksi se pokazalo da je, zavisno od metabolizma, potreban 1l mineralnog sirćeta na 1kg gojaznosti.

  Kod niskog krvnog pritiska:
  1 supenu kašiku sirćeta od divljih jabuka rastvoriti u 2dl vode. Ovakav rastvo piti 3 puta dnevno posle obroka. Kada pritisak počne da se normalizuje potrebno je postepeno povećavati dozu (do 3 supene kašike na 2dl tečnosti). Korišćenjem rastvorenog mineralnog sirćeta 3 puta dnevno, svakog dana tokom 3 nedelje korišćenja potrebno je napraviti pauzu od 1 nedelje, nakon čega treba nastaviti sa primenom sirćeta.

  Kod osoba koje sirće od divljih jabuka koriste preventivno:
  Doza koja se preporučuje je 2dl vode i 2 supene kašike sirćeta, 3 puta dnevno.

  Upala krajnika:
  Nerastvorenim sirćetom od divljih jabuka isperite grlo.

  Kožna oboljenja, čirevi, infekcije, perutavi ekcem:
  Sirće utrljavati na obolelo mesto 3 do 4 puta dnevno.
  U slučaju problema sa venama – masirati sirćem udove, prema srcu.

  o proizvođaču:
  Kompanija „Ekofarm” osnovana je 1989. godine i bavi se proizvodnjom zdrave hrane biološki više vrednosti iz programa Natura vita. Kompanija je kompletno locirana u varošici Ušće, 210km od Beograda, u dolini reke Ibar, u rezervatu biosfere „Golija-Studenica” u neposrednoj blizini nacionalnog parka „Kopaonik”.
  U svom proizvodnom programu Ekofarm poseduje 40-tak proizvoda: nekoliko vrsta sirćeta od divljih jabuka, sokova i sirupa od šumskih plodova, voćna vina od šumskih plodova, eterična ulja i dr. Svi proizvodi nastaju po tradicionalnoj recepturi uz primenu savremene tehnologije. Najpoznatije iz celog asortimana svakako je sirće od divlje jabuke u nekoliko varijanti.
  Samo mesto na kome se preduzeće nalazi poseduje izuzetno blagu klimu, obzirom da se iznad njega susreću mediteranska i kontinentalna vazdušna masa, što omogućava raznovrstan i bogat rod šumskih plodova i lekovitog bilja, kao i veoma čistu i zdravu vodu. Obzirom da se kompanija proizvodnjom bavi nekoliko decenija, poseduje veoma značajno iskustvo u proizvodnji, što je rezultiralo stvaranjem široko prepoznatljivog brenda koji se dugi niz godina nalazi u samom vrhu u svojoj oblasti. Pored iskustva „Ekofarm” poseduje najsavremenije mašine i opremu koja odgovara svim međunarodnim standardima, sopstveni vozni park kao i osposobljen stručni kadar koji čine ekonomisti, tehnolozi, pravnici, inženjeri – tačnije 100 zaposlenih različitih obrazovnih struktura.
  Kompanija je registrovana za otkup, preradu i prodaju šumskih plodova i lekovitog bilja, odnosno proizvodnju zdrave hrane, kao i flaširanje prirodne slabomineralne vode.

  pakovanje od 500 ml
  zemlja porekla: Srbija