Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Biosilov organski sok od cvekle je proizveden mlečno kiselinskom fermentacijom. Bio fermentacija se odvija po principu dominantne mikroflore. Drugim rečima, kada se iscedi svež sok od cvekle (u ovom slučaju on je supstat), njemu dodajemo mlečno kiselinsku kulturu (miks određenih sojeva). Ta čista kultura preuzima primat u odnosu na mikrofloru isćeđene cvekle. Ova dominantna mikroflora određuje dalji tok fermentacije koji se prati i kontroliše temperaturom u fermentoru. Bakterije u toku procesa fermentacije proizvode korisne proizvode kao što su mlečne kiseline, različiti minerali i vitaminski kompleksi, a jedan od značajnih kompleksa je i kompleks vitamina B. Ovim procesom smo uspeli da odstranimo otužnost koju cvekla poseduje. Prednost ovog procesa se ogleda i u tome što su antocijani sačuvani zajedno sa vitaminima i mineralima i da oni deluju antikancerogeno.
Organska cvekla.
Energetska vrednost (kcal): 35
Masti: 0.03 g
Ugljeni hidrati: 7.02 g
Proteini: 1.41 g
Koristimo kurirsku službu BEX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 RSD
paket od 1kg do 5kg 340 RSD
paket od 5kg do 20kg 540 RSD
paket od 20kg do 50kg 900 RSD
Koristimo kurirsku službu GLS za dostavu paketa
paket < 2kg 384 RSD
paket < 3kg 409 RSD
paket < 5kg 449 RSD
paket < 10kg 409 RSD
paket < 15kg 579 RSD
paket < 20kg 639 RSD
paket < 25kg 694 RSD
paket < 30kg 749 RSD
paket < 40kg 809 RSD