Krompirov skrob 250 g Bio Špajz

Skrob od krompira. Ne sadrži alergene. Ne sadrži gluten.

138,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
138,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4100014

Brend: Bio Špajz

Zemlja porekla: Poljska

Pakovanje: 250.00 g

Svojstva

Krompirov skrob je neutralnog ukusa, pa se kao svestran proizvod koristi u kuvanju za poboljšanje teksture i zgušnjavanje.

Prirodno je bez glutena, pa se koristi u pekarskim proizvodima bez glutena, za dodavanje teksture hlebovima i kolačima.

U kulinarstvu je popularniji od kukuruznog skroba, jer može da izdrži višu temperaturu u kratkom vremenskom periodu. Pri kuvanju formira bistar gel, pa ne utiče na boju jela i filova. 

 

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 324

Masti: 0.1 g

Zasićene masti: <0.1 g

Ugljeni hidrati: 80 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 0 g

Vlakna: 0.4 g

Proteini: 0.2 g

So: <0.01 g

Pogledajte još i...

Roba na merenje

Papaja suva
1.050,00 RSD / kg

Suva papaja – tropska slatkoća u svakom zalogaju. Egzotična, blago kandirana i osvežavajuća!

Novo

Pasterizovani listovi vinove loze 440 g Paliria
541,00 RSD

Mladi listovi vinove loze u slanoj vodi pažljivo su ubrani u ranoj fazi rasta, dok su još mekani i nežni.

Tref

Super urma kuglice 120 g Tref
199,00 RSD

Posne na vodi. Bez aditiva. Ručno rađene.

Novo

Kuvane bamije u paradajz sosu 280 g Paliria
465,00 RSD

Bamija u sosu od luka i paradajza priprema se od pažljivo biranih, sitnih i nežnih plodova bamije, koji zadržavaju svoju teksturu i pun ukus.

Novo

Leblebija sa šargarepom 280 g Paliria
413,00 RSD

Zasitno, mirisno i iskreno – pravo grčko jelo koje greje i telo i dušu.

Bio Špajz

Pirinač jasmin integralni (organski proizvod) Bio Špajz
920,00 RSD / kg

Jasmin integralni pirinač je aromatičan i lak za varenje.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.