• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Organski proizvodi
/
Ulje od koštica kajsije (organski proizvod) 20 ml Probotanic
Bio Spajz/
Ulje od koštica kajsije (organski proizvod) 20 ml Probotanic
  Šifra: 2003001

  Ulje od koštica kajsije (organski proizvod) 20 ml Probotanic

  546 RSDkom

  Robna marka: Probotanic Zemlja porekla: Pakovanje: ml

  o proizvodu

  Ulje od koštica kajsije hladno ceđeno. Primenjuje se za lečenje simptoma astmu, za negu kože i kose i kao prevencija tumora.

  svojstva

  Ovo ulje se upotrebljava protiv simptoma astme i kao prevencija tumora.
  Antiupalno dejstvo ulja koštica kajsije može biti upotrebljene za tretiranje ozbiljnih kožnih problema kao što su ekcemi, dermatitis i akne. Ulje koštica kajsije je jedno od najboljih ulja za kožu lica. Hidrira kožu, neguje je i hrani. Dobro se apsorbuje i ne ostavlja masne tragove na koži. Osim toga, ne uzrokuje alergijske reakcije čak i na najosetljivijoj koži. Najčešće se koristi kod kože sklone aknama i bubuljicama. Ulje se može koristiti za hranjenje suve i starije kože, sprečavanje gubitka i jačanje folikula kose zbog čega je čest sastojak raznih proizvoda za negu kose. Ulje koštica kajsije je bogato prirodnim vitaminima (posebno vitaminima A i E koji su bitni za našu kožu), linolnom i drugim esencijalnim masnim kiselinama, mineralima i drugim hranjivim sastojcima. Ovo ulje je se preporučuje iz dva razloga: pre svega, savršeno se absorbuje u koži i ne ostavlja tragove ili osećaj masnoće. Osim toga, ne uzrokuje alergijske reakcije čak i na najviše osetljivoj koži i može se koristiti i u proizvodima za bebe.

  Osim toga, ovo ulje može se koristiti za hranjenje suve i starije kože, sprečavanje gubitka i jačanje folikula kose. Ovo eterično ulje se često dodaje kao sastojak raznim proizvodima za negu kose.
  Ulje od košpica kajsije koristi se kao prevencija tumora, jedno od najboljih ulja za kožu, bogato je prirodnim vitaminima, vitamin B17, sprečava gubitak kose.
  U ishrani se koristi, kao preliv salatama ili dodatak jelima jer je bogato esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima A i E. Sličnog je ukusa bademovom ulju.
  Ne preporučuje se davanje ovog ulja maloj deci i bebama. Trudnice i dojilje treba da se pre upotrebe posavetuju sa svojim lekarom.

  sastojci

  Organsko ulje, dobijeno hladnim ceđenjem koštica kajsije.