Saveti
-
Miso pasta - svaki dan, za dobar dan!
Miso pasta je fermentisana sojina pasta koja se pravi od zrna soje, kao glavnog sastojka, od pirinča, vode i soli. Sastojci se mešaju i ostavljaju da fermentišu duže ili kraće, stvarajući različite tipove miso paste.
-
Zima – element voda i bubrezi
Zima u ciklusu godišnjih doba dolazi na samom kraju. Da bi sa njom postigli ravnotežu, treba da potenciramo jin princip: treba da postajemo osetljiviji, introspektivni i skloni skladištenju.
-
Jabukovo sirće - prirodni eliksir širokog spektra lekovitog delovanja
Jabukovo sirće nastaje fermentacijom soka od jabuka. Najbolje je koristiti prirodno jabukovo sirće, koje ne sadrži nikakve dodatke. Tokom procesa fermentacije prirodni šećeri iz jabuka razlažu se, uz pomoć bakterija i kvasca. Ono što nastaje je prvo alkohol, a zatim i sirće.
Novo u ponudi
Recepti
LAKO DO ZDRAVIH NAMIRNICA
Najveći izbor. Jednostavna kupovina.

Prva internet prodavnica zdrave hrane u Srbiji
- 10 godina sa Vama.
-
-
Bio Špajz
Kinoa (organski proizvod) 200 g
Kinoa je jedna od najstarijih žitarica, i zato je često zovu i ,majka žitarica’. Kinoa je...Cena: 402,00 RSD
Special Price 361,80 RSD
-
-
-
-
Proizvod nije dostupan
-
-
Proizvod nije dostupan
-
-
-
Bio Špajz
Heljda (organski proizvod) 200 g
Heljda je žitarica velike hranljive vrednosti i korisno ju je uvrstiti u ishranu. Ona je jedna od... -
-
-
-